• middenmeerloop-2017Amiddenmeerloop-2017A
 • middenmeerloop-2017-parcour-5-kmmiddenmeerloop-2017-parcour-5-km
 • middenmeerloop-2017-parcour-10-kmmiddenmeerloop-2017-parcour-10-km
 • Logo-daaromdiemenLogo-daaromdiemen

Event Categorie: Loopwedstrijd (Run)

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • Beleef de herfst tijdens de Middenmeerloop

  Wil je genieten van de frisse herfstlucht tijdens het hardlopen? Doe dan mee aan de DaaromDiemen Middenmeerloop van AV’23. Op 29 oktober organiseert atletiekvereniging AV’23 deze herfstklassieker voor de 58e keer. Deelnemers kunnen kiezen tussen de 5 of 10 kilometer. De 10 kilometer is er ook als wedstrijdloop voor Atletiekunie licentieleden.

  Naar verwachting zullen er dit jaar zo’n 500 deelnemers zijn verdeeld over de afstanden. Het startschot voor de 5 kilometer wordt gegeven om 10.00 uur. De 10 kilometer start een uur later: 11.00 uur.

  Zowel de 5 en 10 kilometer start vlak naast de atletiekbaan van AV’23 aan de Radioweg te Amsterdam. De 5 kilometer gaat via een ronde op Sciencepark weer terug naar sportpark Middenmeer om te finishen op de atletiekbaan. De 10 kilometer gaat na Sciencepark langs het Amsterdam-Rijnkanaal, de Diemerpolderweg en onder andere via de nieuwe wijk Sniep terug naar de atletiekbaan.

  Samenwerking gemeente Diemen en Middenmeerloop:
  Nieuw dit jaar is dat de gemeente Diemen in de vorm van DaaromDiemen en de Middenmeerloop de handen in één slaan en een samenwerking aangaan.

  De Middenmeerloop maakt deel uit van het Rondje Mokum, een klassement van zes Amsterdamse loopevenementen. Kijk voor meer informatie, zoals het exacte parcours, op www.middenmeerloop.nl.

  Je kunt je vooraf inschrijven via deze website.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *