• 7.-Coolste-baan-van-NL-37.-Coolste-baan-van-NL-3
 • 7.-Coolste-baan-van-NL-27.-Coolste-baan-van-NL-2

Event Categorie: Sportactiviteit

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 komt er weer een ‘Coolste Baan van Nederland’ en kan er dus weer worden geschaatst in het Olympisch Stadion. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Een schaatsbaan waar sport & entertainment en breedtesport & topsport op een unieke wijze samen komen. Waar we de bezoekers meenemen in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgd. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, verschillende (zakelijke) events en diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes. Kortom: een ijsbaan voor iedereen.

  Er wordt geschaatst in verschillende shifts gedurende de dag. Na afloop van de shift kun je blijven genieten van de horecagelegenheden en entertainment.

  Shift 1
  09.00 – 11.30 uur

  Shift 2
  12.30 – 15.00 uur

  Shift 3
  16.00 – 18.30 uur

  Shift 4
  19.30 – 22.00 uur

  Per shift kun je een ticket kopen. Met dit ticket krijg je tijdens jouw gekozen shift toegang tot de ijsbaan en kun je gebruik maken van de horeca gelegenheden. Wil je alleen gebruik maken van de horeca gelegenheden en mensen op de schaatsbaan aanmoedigen, maar wil je zelf niet te schaatsen? Dan kan dit met een bezoekersticket.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *