• aquarius_22918_600_0_90aquarius_22918_600_0_90

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items

 • Een prachtig portret van een even kwetsbare als sterke vrouw die een zowel mysterieuze als beangstigende en zenuwslopende confrontatie aangaat. Bekroond met 17 internationale awards, o.a. Juryprijs World Cinema Festival Amsterdam 2016.

  De 65-jarige weduwe Clara (een ijzersterke rol van Sonia Braga) woont al heel lang in een prachtig appartementengebouw, Aquarius genaamd, aan het strand van Recife. Hier heeft ze veel meegemaakt: ze woonde er met haar overleden man, ze voedde er haar kinderen op en ze heeft er borstkanker gekregen en overwonnen. Ze wil er nooit meer weg, nog elke ochtend gaat ze zwemmen in zee. Dan wordt ze benaderd door een vastgoedbedrijf dat grootse plannen heeft met de aantrekkelijke plek en ook haar appartement wil kopen. Alle buren hebben hun huis al verkocht. Clara slaat het bod af, maar het bedrijf schroomt niet allerlei vuile trucs te gebruiken om haar weg te krijgen.

  Clara laat zich echter niet intimideren en heeft gezworen haar woning alleen in een kist te verlaten. Dit resulteert in een koude oorlog met het bedrijf. Ondertussen gaat het haar allemaal niet in de koude kleren zitten en de situatie beïnvloedt dagelijks haar goede humeur. Ook dwingt de zenuwslopende toestand haar om na te denken over haar geliefden, haar verleden en haar toekomst.

  Twee voorstellingen:

  14.00 uur en om 20.00 uur

  Kaartverkoop:
  Zie website theater de Omval

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *