• affiche-Kunstroute-Diemen-2018-A4-002affiche-Kunstroute-Diemen-2018-A4-002
 • affiche-Kunstroute-Diemen-2018-A4affiche-Kunstroute-Diemen-2018-A4

Event Categorie: Expositie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • In het weekeinde van 21 en 22 april organiseert Kunstzin Diemen voor de zesde keer de Kunstroute Diemen. In dat weekeinde exposeren ruim 30 kunstenaars op verschillende locaties in Diemen. Het merendeel van de kunstenaars is afkomstig uit Diemen en een aantal daarvan zet de eigen werkruimte open voor de bezoekers. Anderen exposeren gezamenlijk in ruimtes in het centrum van Diemen. Ook het gemeentehuis van Diemen is beide dagen geopend en alle locaties te bezoeken van 11 uur in de ochtend tot 17 uur in de middag.

  In het gemeentehuis is nu de tentoonstelling van alle deelnemers aan de Kunstroute Diemen ingericht. Bezoekers kunnen daar in korte tijd kennismaken met het werk van de deelnemende kunstenaars en zo bepalen welke kunstenaars men verder willen bezoeken.

  Op donderdagavond 19 april zal deze tentoonstelling om 19 uur feestelijk worden geopend door cultuurwethouder Jeroen Klaasse. Vanuit Kunstzin Diemen zal er die avond een toelichting op de tentoonstelling en de Kunstroute Diemen worden gegeven. Tussen de toespraken door is er muziek.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *