• gemeentecafé20920septembergemeentecafé20920september
 • brownietaartframbozenbrownietaartframbozen
 • Dress-for-SuccessDress-for-Success
 • patty-zomer-webpatty-zomer-web
 • photo-booth-wedding-party-girls-160420photo-booth-wedding-party-girls-160420
 • pubquizpubquiz
 • oogst-uit-buurtmoestuinoogst-uit-buurtmoestuin
 • voice-femalevoice-female
 • on-point-dancelabon-point-dancelab
 • slagwerkensemble-1slagwerkensemble-1

Event Categorie: Open dag

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • Gezien het weer morgen, is er besloten om in het gemeentehuis van Diemen een gezellige, bruisende plek te creëren om te ontmoeten, contact te maken en te verbinden. De Gemeentedag krijgt hierdoor dit jaar een ander karakter: in een decor van een open en gezellig dorpscafé organiseren we een waaier aan activiteiten waar we ook het initiatief leggen bij de inwoners van Diemen. Wat te denken van bijvoorbeeld “Heel Diemen Bakt”, de “Diemense PubQuiz” en een Open Podium waar een aantal optredens te zien zijn. Ondertussen kunt u op het terras genieten van een kopje koffie of thee. Wat is er te doen en te beleven…

  De “Dress for Success” inzamelactie

  Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Tijdens het gemeentecafé  organiseren we in samenwerking met “Dress for Success” een modeshow en inzamelingsactie.

  Om 13:30 uur lopen onze Diemense topmodels de rode loper op om te laten zien wat voor verschil goede kleding kan maken.

  Niemand minder dan Patty Zomer, styliste, voormalig zangeres van de Dolly Dots en sinds kort ook ambassadeur van Dress for Succes, zal de modeshow begeleiden.

  Dress for Success is altijd op zoek naar kleding waarmee ze hun klanten helpen een goede eerste indruk te maken. Wij hebben daarom een inzamelingsactie opgezet om hun collectie uit te breiden. Uiteraard kunt u altijd nog op andere momenten uw goed oude kleding kwijt. Kijkt u voor meer informatie op http://www.dressforsuccess.nl/

  Neem dus die te kleine schoenen mee of dat jasje dat toch niet jouw kleur is, en maak er een ander gelukkig mee! Let wel op: Dress for Success is op zoek naar kleding die nog in goede staat verkeerd en niet gedateerd is.

  Vanaf 12:00 uur kunt u uw oude kleding inleveren op het voorplein van het gemeentehuis.

  Fotobooth; Strike a pose!

  Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dat snappen we bij de gemeente Diemen maar al te goed. Daarom staat er in ons gemeentecaféeen speciale flitspaal waar je gratis unieke foto’s kan maken. Natuurlijk ontbreken leuke attributen daarbij niet. De kiekjes worden ter plekke geprint zodat je ze meteen kan inlijsten of op je koelkast kan plakken. De foto’s zijn trouwens NIET geschikt voor op je paspoort.

  Burgemeester voor 1 dag

  Wat zou jij doen als je 1 dag burgemeester was? Inwoners van Diemen thuis bezoeken? Een kijkje nemen bij de brandweer? Of misschien wel een groot evenement mogelijk maken? Kom naar het Gemeentecafé en laat je interviewen door kinderburgemeester Marit Engelberts. Zij is deze dag onze razende reporter. De leukste bijdragen worden verwerkt in een leuk filmpje.

  Statafel gesprekken met Pink Diemen en het Client Informatie Punt

  Wil je meer weten wat Pink Diemen organiseert, waar het voor staat en waarvoor je ze kunt benaderen, loop dan even langs en de vrijwilligers geven u graag de nodige informatie.
  Voelt u zich wel eens eenzaam? Of onbegrepen? Mist u wel eens een luisterend oor? Of wilt u gewoon even een praatje maken? De vrijwilligers van het Client Informatie Punt zijn aanwezig om naar uw verhaal te luisteren en u eventueel verder te helpen.

  Hapjes van Buurtmoestuin Prinses op de Erwt

  Buurtmoestuin Prinses op de Erwt laat u zien wat u allemaal uit uw eigen tuin kunt eten en wat voor lekkere hapjes u hiermee kunt maken. Kom zeker even proeven!

  De Stellingenwand

  Wat valt u op? En wat gaat u aan het hart? Wij zijn op zoek naar stellingen waarover inwoners samen met raadsleden in discussie kunnen gaan. Vanaf 12.00 uur zijn zij aanwezig. Denk daarbij aan onderwerpen die in de Diemense gemeenschap spelen. Bijvoorbeeld: ‘Ik zie in Diemen liever bomen dan parkeerplaatsen‘ of ‘Het is goed dat er in Diemen steeds meer evenementen worden georganiseerd’.

  Laat het ons weten en stuur uw stelling naar ties.rohof@diemen.nl. Zo draagt u bij aan een levendige discussie in het dorpscafé!

  “Heel Diemen bakt” zoekt bakkers!

  Vijf vrolijke bakkers gaan de strijd met elkaar aan om hun eigengebakken taart te laten proeven aan iedereen die langsloopt. Zij worden beoordeelt door de proevers en door een vakjury.
  Wie gaat weg met de publieksprijs of de hoofdprijs????
  Tussen 11.00 – 12.00 uur kan iedereen langskomen voor een lekker stukje taart.

  Optredens op het Open Podium

  Er zijn optredens van:

  • Het slagwerkensemble;
  • Carpe Diem;
  • On Point Dance Lab;
  • Voice Female

  Kijk verder voor meer informatie en alle tijden in de advertentie.

   

   

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *