• Schermafbeelding-2017-05-16-om-11.31.43Schermafbeelding-2017-05-16-om-11.31.43

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • Op zondag 12 november om 14.00 uur speelt de Diemer Harmonie in Theater de Omval in Diemen haar jaarlijkse Najaarsconcert. Tijdens dit concert laten de 45 leden van de harmonie en hun dirigent Vincent van den Bijlaard horen wat ze in huis hebben. Binnen het thema Reis door de tijd worden originele werken voor harmonieorkest afgewisseld met lichte muziek.

  Het thema van de middag houdt verband met het feit dat de Diemer Harmonie dit jaar haar 120-jarig bestaan viert. Na afloop van het concert, rond 16.30 uur, vindt dan ook een jubileumreceptie plaats, waarvoor iedereen van harte welkom is.

  In het kader van haar jubileum organiseerde de harmonie het afgelopen jaar, naast de reguliere optredens zoals het Koningsdagconcert en een openluchtconcert op Fort Diemerdam, een fondsenwervend muzikaal buffet met de naam Hap met Noten, een dirigentenwedstrijd Maestro, en een PLAY-IN voor muzikanten uit de wijde omgeving.

  De toegang voor het Najaarsconcert bedraagt € 10; kinderen tot 16 jaar gratis, 65+ € 8. Kaarten zijn te koop voor aanvang bij de zaal, maar als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u een reservering maken via penningmeester@diemerharmonie.nl.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *