• november-concert-2017-drukkernovember-concert-2017-drukker

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • HET HAARLEM PIANOTRIO

  Eduardo Paredes Crespo – viool, Isabel Vaz – cello, Daan Treur – piano

  In 2015 werd het Haarlem Pianotrio opgericht door een Boliviaans-Braziliaanse violist, een in Lissabon geboren celliste en een Nederlandse pianist. Eduardo Paredes (1984) kwam op 14 jarige leeftijd in Nederland viool studeren en sloot in 2010 zijn Master aan het Haagse conservatorium summa cum laude af. Als solist en kamermusicus trad hij o.a. op in de Carnegie Hall in New York, de Wigmore Hall in Londen en in Het Concertgebouw in Amsterdam.
  Isabel Vaz (1986) verhuisde in 2007 van Lissabon naar Amsterdam om bij Dmitri Ferschtman te studeren. Zij kreeg verscheidene prijzen in (inter-)nationale concoursen en speelt regelmatig in onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Orquesta Sinfonica Portuguesa.
  Daan Treur (1985) studeerde aan de School voor Jong Talent en vervolgens aan het Amsterdams Conservatorium. Hij won prijzen op diverse Nederlandse concoursen. Sinds 2011 verdeelt Daan zijn tijd tussen Nederland en Portugal, waar hij naast zijn optredens lesgeeft op een aantal conservatoria.

  Programma

  Joaquin Turina: Circulo, Opus 91

  Pyotr Illyich Tchaikovski: Seasons (selectie)

  Antonin Dvorak: Dumky Trio

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *