Beste partner van Daarom Diemen,

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen die zal worden gehouden op dinsdag 13 maart 2018 in Schuilkerk De Hoop. Wilt u aanwezig zijn? Aanmelden kan tot en met 26 februari via info@daaromdiemen.nl t.a.v. ‘Netwerkbijeenkomst’. Wilt u bij het aanmelden aangeven met hoeveel personen u komt? Hieronder treft u het programma aan en informatie over de “Daarom Diemen Challenge”, waar u ook aan kunt deelnemen.

Om 19.00 uur is de inloop met koffie/thee. Om 19.30 uur start het programma. Tijdens het programma zal onder andere de primeur van de Daarom Diemen film getoond worden. In deze korte video zullen de gebeurtenissen van Daarom Diemen van de afgelopen jaren de revue passeren. Daarnaast zal de prijsuitreiking van de Daarom Diemen Challenge plaatsvinden en zal het kersverse Daarom Diemen magazine 2018 worden gepresenteerd. Na het programma is er tijd om zelf te netwerken met een drankje en een hapje.

Daarom Diemen Challenge

Doe mee met de eerste editie van de “Daarom Diemen Challenge”. Heeft u of uw organisatie/vereniging een leuke activiteit of een goed idee om Diemen nog leuker te maken, maar mist u de middelen om dit in de praktijk uit te voeren? Dan is dit dé kans voor u! Daarom Diemen heeft namelijk € 3.000,- om te verdelen onder de beste ingezonden initiatieven. Zie bijgaande afbeelding voor meer informatie.

We hopen u allen te zien op de bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Namens Daarom Diemen
Linda Scherpenzeel en Rutger van Stappershoef