Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen die zal worden gehouden op woensdag 24 april in de foyer van theater de Omval. Wilt u aanwezig zijn? Aanmelden kan tot en met 5 april via info@daaromdiemen.nl t.a.v. ‘Netwerkbijeenkomst’. Wilt u bij het aanmelden aangeven met hoeveel personen u komt? Hieronder treft u het programma aan en informatie over de “Daarom Diemen Challenge”, waar u ook aan kunt deelnemen.

Om 19.30 uur is de inloop met koffie/thee. Om 20.00 uur start het programma. Naast een aantal gastsprekers, zullen de activiteiten rondom het Rembrandt Jaar worden gelanceerd en zal de prijsuitreiking van de Daarom Diemen Challenge plaatsvinden.

Tevens wordt het kersverse Daarom Diemen magazine 2019 gepresenteerd. Na het programma is er tijd om zelf te netwerken met een drankje en een hapje. De bijeenkomst is rond 22.00 uur afgelopen.

Daarom Diemen Challenge

Doe mee met de eerste editie van de “Daarom Diemen Challenge”. Heeft u of uw organisatie/vereniging een leuke activiteit of een goed idee om Diemen nog leuker te maken, maar mist u de middelen om dit in de praktijk uit te voeren? Dan is dit dé kans voor u!
Mail uw uitgewerkte plan op maximaal twee A4’tjes naar info@daaromdiemen.nl en geef daarbij ook een kostenbegroting aan. Het plan dient in 2019 te worden uitgevoerd.

We hopen u allen te zien op de bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Namens Daarom Diemen
Linda Scherpenzeel

 

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen