Dit jaar is in actie komen voor 3FM Serious Request leuker dan ooit!
Serious Request werkt dit jaar niet meer met een Glazen Huis maar laat bekende DJ’s een week lang door Nederland lopen. De DJ’s komen dit jaar naar een aantal acties toe om verslag te doen en jullie donatie in ontvangst te nemen.

Het DJ-team Sander Hoogendoorn en Eva Koreman begint samen op Vlieland en lopen via de Afsluitdijk naar Medemblik, Hoorn, Amsterdam, Diemen, Abcoude en Breukelen richting het hoofdkwartier in Utrecht. Zij komen tijdens hun route dus ook door Diemen en wel op zondag 23 december tussen 9.00 – 15.00 uur (globale tijd). In totaal leggen zij 179 kilometer af.

Het hangt van het aanbod aan acties af of de DJ’s in Diemen blijven of er alleen doorheen lopen. Heb je geld opgehaald met jouw actie dan kun je sowieso altijd langs de looproute staan om bijvoorbeeld een geldbedrag aan te bieden. (de exacte route wordt nog bekend gemaakt, maar zal waarschijnlijk over de Hartveldseweg, Diemerbrug door Diemen Zuid richting Amsterdam Zuid-oost gaan)

Uit alle acties die zijn aangemeld op de Kom In Actie-platform wordt een selectie gemaakt. De uitgekozen acties worden vervolgens door de DJ’s bezocht voor in de uitzending. Ook wordt door een rondreizend content team diverse acties aangedaan. Zij maken bijdragen voor online.
Uiteraard wordt er geprobeerd zoveel mogelijk acties in de spotlight te zetten, maar de DJ’s kunnen helaas maar een beperkt aantal acties daadwerkelijk aandoen. Hoe unieker de actie, hoe groter de kans dat jouw actie wordt uitgekozen.

Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een game-marathon in de kantine van je voetbalvereniging, het inleveren van lege flessen in, het wassen van de auto van je ouders of het uitlaten van de hond van de buurvrouw.  Je kunt natuurlijk ook samen met je klas op school een leuke actie bedenken. Alles kan, alles mag!

Heb je nog geen inspiratie voor een eigen actie, kies dan een kant-en-klare actie. Wil je een eigen actie opzetten, kies dan voor ‘Jouw eigen actie’. Als je een actie hebt aangemeld krijg je een persoonlijke actiepagina, promomateriaal en tips en tricks om jouw actie tot een succes te maken. Wie weet komen de DJ’s bij jou langs in december!

Goede doel
De opbrengst dit jaar gaat niet naar één maar naar drie goede doelen die gesteund worden door het Rode Kruis.

Bescherming tegen natuurgeweld; Reanimatie in Nederland; Noodhulp bij oorlog en conflicten

 

 

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen