Bladerdeeg twisters
Deze bladerdeeg twisters wil je absoluut op je borrelplank, want het is echt verdraaid lekker!
Ingrediënten
- 1 pak Koopmans Bladerdeeg
- 5 vellen bladerdeeg
- 1 potje rode pesto
- 1 blok parmezaanse kaaas
- 1 ei (losgeklopt)
- deegroller
- rasp
- mes
Bereiding
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor.
- Laat 5 blaadjes bladerdeeg ontdooien, stapel deze op elkaar en rol deze uit tot een rechthoek van ongeveer 35 bij 25 cm.
- Bestrijk de plak bladerdeeg voor de helft met de rode pesto en bestrooi ruim met geraspte parmazaanse kaas. Vouw de plak bladerdeeg dubbel en snijd met een mes/pizzaroller repen van 1,5-2 cm breed.
- Leg de stroken op bakplaat en draai de stroken twee a drie keer en duw ze voorzichtig vast op bakplaat
- Klop een ei los en bestrijk de twisters met het ei.
- Bak de twisters af in ongeveer 15-20 minuten en laat ze afkoelen op een rooster.