Bladerdeeg twisters

Deze bladerdeeg twisters wil je absoluut op je borrelplank, want het is echt verdraaid lekker!

Ingrediënten

  • 1 pak Koopmans Bladerdeeg
  • 5 vellen bladerdeeg
  • 1 potje rode pesto
  • 1 blok parmezaanse kaaas
  • 1 ei (losgeklopt)
  • deegroller
  • rasp
  • mes

Bereiding 

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor.
  • Laat 5 blaadjes bladerdeeg ontdooien, stapel deze op elkaar en rol deze uit tot een rechthoek van ongeveer 35 bij 25 cm.
  • Bestrijk de plak bladerdeeg voor de helft met de rode pesto en bestrooi ruim met geraspte parmazaanse kaas. Vouw de plak bladerdeeg dubbel en snijd met een mes/pizzaroller repen van 1,5-2 cm breed.
  • Leg de stroken op bakplaat en draai de stroken twee a drie keer en duw ze voorzichtig vast op bakplaat
  • Klop een ei los en bestrijk de twisters met het ei.
  • Bak de twisters af in ongeveer 15-20 minuten en laat ze afkoelen op een rooster.