Pita kerstboompjes
Ingrediënten
- pitabroodjes
- sour cream (zure room)
- guacamole
- een paar zoute stokjes
- een takje verse peterselie
- rode paprika in kleine stukjes gesneden
- snufje peper
- snufje knoflookpoeder
Bereiding
Bak de pitabroodjes af in de oven of in de broodroosters. Laat de pitabroodjes afkoelen en maak ondertussen eventueel zelf de guacamole. Snijd de pitabroodjes in circa 4, 6 of 8 puntjes (het hangt er vanaf hoe groot je pitabroodjes zijn). Steek 1 zout stokje per pitabroodje in het broodje. Meng in een kom de zure room met quacamole, verse peterselie, snufje peper en een snufje knoflookpoeder. Smeer ongeveer 1 eetlepel van het mengsel over elk pitabrood puntje. Verdeel daarna de fijngesneden paprika over de pitabroodjes zodat er een soort ‘slinger’ ontstaat. Zet de hapjes vervolgens in de koelkast totdat je ze gaat serveren.
Bron: Betty Crocker