Dit jaar organiseren we onze Netwerkbijeenkomst op woensdagavond 15 mei in theater de Omval. Voor wie nog niet in de gelegenheid is geweest om De Omval na de grote verbouwing te bezoeken, is dit zeker een mooie gelegenheid. De grootste verandering is de intrede van de OBA in het aangebouwde deel en een tweede kleine filmzaal die zowel door de OBA als het Theater wordt gebruikt.

Een nieuw onderdeel van onze netwerkbijeenkomst is de Verkiezing van de ‘Ondernemer van het jaar’ en de Verkiezing van de ‘Sportvereniging van het jaar’. Op de avond zelf kun je ook nog je stem uitbrengen op de 3 genomineerde sportverenigingen of ondernemers. Reden genoeg dus om aanwezig te zijn!

Dit jaar maak je ook weer kans om de winnaar te worden van de Daarom Diemen Quiz. Ken jij Diemen op je duimpje en heb jij de meeste antwoorden goed, dan ontvang je een mooie prijs.

Datum: woensdagavond 15 mei 

Inloop: vanaf 19.00 uur

Start: 19.30 uur

Locatie: Theater de Omval, Ouddiemerlaan 104, Diemen

We hebben ons best gedaan een leuk programma neer te zetten waarbij voldoende ruimte is om elkaar te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Wie weet kan dit leiden tot een aantal mooie samenwerkingen.

We hopen jullie 15 mei te zien!

Noteer de datum alvast in je agenda en meld je vóór 11 mei aan via info@daaromdiemen.nl

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen