• zomerlicht-pampus

Event Categorie: Festival/Feest/Evenement

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Zomerlicht is een relaxed diner op een verstild eiland, een culinaire ervaring op UNESCO-werelderfgoed! De avond begint vanuit Amsterdam IJburg, aan boord van de negentiende-eeuwse motorklipper Sailboa, waar het Pampusbier koud staat. Op het eiland verwelkomen we je met een goedgevulde picknickmand. Zoek een plekje en geniet van een selectie voorgerechtjes van eigen bodem vergezeld van een mooi bijpassend drankje. Voel je vrij om tussen de gangen door het groene eiland en negentiende-eeuwse fort op je gemak te verkennen. Wij serveren de volgende gang als jij daar klaar voor bent!

  De boot naar Zomerlicht vertrekt om 19:00 uur vanaf de haven van IJburg en zal hier om 23:30 uur weer terug zijn. Begin al varend de avond met een verfrissend Pampus biertje of goed glas wijn. Meer aan op het eiland met zijn imposante fort. Je wordt er een warm welkom geheten.

  Een ticket voor Zomerlicht omvat een retour met de veerboot, aperitief, voor- hoofd- en nagerecht en een kopje koffie. Daarnaast is een deel van het ticket gereserveerd als bijdrage aan het behoud van het werelderfgoed.

  Meer informatie zie website.

  € 65,00  diner & bootretour (Reserveren)

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *