• concert-maart-2020_Dudok-002

Event Categorie: Concert

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Het Dudok Kwartet bestaande uit Judith van Driel viool, Marleen Wester viool, Marie Louise de Jong altviool en David Faber cello, is een van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment.

  Zelf zeggen zij over hun musiceren: “Met openhartig en bezield spel delen we de kern van de muziek met luisteraars over de hele wereld. We laten zien én horen dat de muziek die wij spelen niet oud of nieuw is, maar altijd weer muziek van nu. Muziek die gehoord moet worden. Muziek die ontroert, ontregelt en een onuitwisbare indruk maakt. Met onze muziek gaan we in dialoog met het publiek, in concertzalen, op scholen, op festivals, en ook online…We laten ons eigen hart spreken en zo dringen we door tot de essentie van de muziek”.

  In 2011 trad het Dudok Kwartet al op in Schuilkerk De Hoop, toen nog heel jong en onbekend, maar al wel zéér veelbelovend. Nu komt het terug naar Diemen en om het seizoen “Kamermuziek in de Hoop” af te sluiten met :

  • Joseph Haydn – Strijkkwartet opus 20 nr. 4 in D groot
  • Joey Roukens – What remains… voor strijkkwartet (2020)
  • Maurice Ravel – Strijkkwartet

  Over de muziek van de jonge Nederlandse componist Joey Roukens zegt het kwartet: ‘Het is bij de composities van Joey Roukens niet relevant om te spreken over klassieke of niet-klassieke muziek. Zijn muziek is gewoon muziek die past in de 21e eeuw.

  Kaarten kunt u bestellen via admin@schuilkerkdehoop.nl of telefonisch via 06-81498375. Na 14.30 uur zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *