• dickens-in-muiden
 • dickens-in-muiden-I

Event Categorie: Festival/Feest/Evenement

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Op zaterdag 15 december zet Muiden de klok terug. Zo’n 170 jaar, naar de tijd van Charles Dickens. Het stadje gaat er vanaf twee uur ‘s middags heel Engels uitzien, met een historisch aangekleed straatje, oude ambachten, entertainment en een gezellige kerstmarkt.

  In de Amsterdamsestraat en de Sluisstraat tonen ambachtslieden als een tingieter, een mandenmaker, een palingroker en een glasgraveerder dat ze hun vak verstaan.
  Hier lopen ook diverse acteurs rond en een goochelaar. Als je wilt kun je zelfs in Dickens-stijl op de foto. Op de Herengracht komt een kerstmarkt met natuurlijke en ambachtelijke producten, zoals thee, zeepjes, honing, curiosa en kerstversiering.Er is veel zang en muziek te horen van diverse gezelschappen, waaronder de 25 man sterke Christmas Experience. Ook de horeca zal zich van zijn beste Engelse kant laten zien.
  Voor een bezoek aan het Muiderslot worden er kortingsbonnen uitgedeeld (toegang tot 16.30 uur).
  De toegang tot de Dickensdag zelf is helemaal gratis.

  Het moet die dag één groot verkleedfeest worden. Inwoners van Muiden en bezoekers worden dan ook van harte uitgenodigd om verkleed rond te stappen. De origineelste zelfgemaakte kostuums maken kans op een aardige prijs! Kledingvoorbeelden, tips en nog veel meer andere informatie is te vinden op www.DickensinMuiden.nl.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *