• duo-edelen

Event Categorie: Concert

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items

 • Het ensemble brengt een gevarieerd klassiek programma met volksmuziek en klassieke muziek van componisten als Bach, Gabrielli en Couperin.

  Fred Edelen speelt barokcello  en Christina Edelen speelt klavecimbel.

  Duo Edelen speelt al sinds 1983 samen en verzorgde talloze concerten in de VS en Europa. Recente optredens zijn o.a. in het Edinburgh University Museum of Musical Instruments en bij het Houston Fine Arts Museum. Als artistieke leiders van Early Music Southwest treden Fred en Christina regelmatig op in het Zuidwesten van Amerika. In 2011 presenteerden ze hun eerste Barok kinderconcert bij het Rienzi Collection te Houston. Hoewel Duo Edelen dus veelvuldig in hun geboorteland Amerika te vinden is, is het ook regelmatig te horen op de Nederlandse podia.

  In het programma ‘Les Délices de la Solitude’ worden de verrukkingen van de eenzaamheid vertolkt in sonates van Joseph Bodin de Boismortier, François Couperin, Jean Baptiste Barriere en Michel Corrette.

  Kaarten kunt u bestellen via admin@schuilkerkdehoop.nl of telefonisch via 06-81498375. Na 14.30 uur zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *