• fotograferen-en-varen-op-het-naardermeer
 • boottocht-naar-aalscholvers-naardermeer

Event Categorie: Excursie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
 • Maak een boottocht op het Naardermeer en ontdek onderweg hoe je de mooiste foto’s maakt van het prachtige landschap en de natuur.

  Vanaf Gasterij Stadzigt wordt er met een open fluisterboot door het natuurgebied Naardermeer gevaren. Tijdens deze boottocht ligt de nadruk op landschaps- en macrofotografie. Met je eigen camera ontdek je hoe je de natuur en het landschap van het Naardermeer in beeld brengt. De schipper is zelf een ervaren amateurfotograaf en neemt ruim de tijd voor uitleg. Zo ontdek je hoe je het prachtige natuurgebied vast kan leggen in beeld en ga je met je camera vol natuurfoto’s naar huis!
  Afhankelijk van de tijd in het jaar vaart u naar de aalscholverkolonie of de historische eendenkooi van het Naardermeer.
  De boot is niet geschikt voor mensen met een rolstoel.
  Handig om te weten Neem anti-muggenmiddel mee! Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur. Tijdens deze workshop varen we met een open boot. Neem daarom warme kleding en/of regenkleding mee. Vergeet je camera en/of verrekijker niet!
 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *