• Het-Meisje-met-de-Zwavelstokjes-Het-Kleine-Theater-foto-Dorien-Grötzinger

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Een beeldschoon winters sprookje. Over een meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes. Bij ieder stokje dat zij brandt verschijnt een droombeeld, een stille wens… Droevig? Hooguit ontroerend. Zoals bij alle voorstellingen van Het Kleine Theater schuwen ze de verdrietige kant van het verhaal niet, maar geven er wel een vrolijke en optimistische draai aan. Deze keer samen met een muzikant. Zo leeft zelfs het Meisje met de zwavelstokjes nog lang en gelukkig.

  Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren gewerkt te hebben bij diverse theatergezelschappen en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.
  Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen zit.

  Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

  Bestel hier uw kaarten.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *