• blauwe-billenmonster

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Hannie en Pannie zijn al heel lang vriendinnen. Hun hele leven al. Ze weten alles van het Blauwe Billenmonster. Dat hij van sinaasappels houdt. En dat hij alleen tevoorschijn komt bij halfvolle maan en als er duizend sterren staan. En dat is vanavond. Ze logeren bij elkaar en hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Ze hoeven alleen nog maar te wachten tot hij komt. Niet in slaap vallen!

  Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

  Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

  Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

  Bestel hier je kaarten.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *