Mijn Dashboard

Mijn Dashboard

IamArt

 • IamArt1
 • IamArt
 • IamArt2

Event Categorie: Expositie

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Kunst is nog nooit zo leuk geweest! Stap bij deze nieuwe interactieve tentoonstelling in Madame Tussauds Amsterdam in de wereld van Hollandse meesters en omring je zelf met een aantal van de mooiste schilderijen ooit gemaakt!

  Interactieve kunst in Amsterdam

  De nieuwe ‘IamArt’ tentoonstelling bij Madame Tussauds biedt je de kans om echt onderdeel uit te maken van de meesterwerken van Hollandse meesters als Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn en Piet Mondriaan. Verdwaal in een van de schilderijen van Escher en maak je eigen kunstwerk in het atelier van Herman Brood. Kom oog in oog te staan met grote kunstenaars als Pablo Picasso, Salvador Dali en vergezel Mona Lisa in een van de bekendste portretten ooit gemaakt.

  Stap in de grootste meesterwerken ter wereld

  Stap in een van de kleurrijke creaties van Piet Mondriaan en laat de kenmerkende Mondriaan-blokken zo vaak oplichten als je zelf wilt.

  Waarom maak je niet je eigen kunstwerk in de stijl van rock-‘n-roll legende Herman Brood? Loop eens binnen bij zijn atelier en creëer met digitale spray je eigen werk op de muur, op eigen houtje of samen met andere aanwezige kunstenaars. Of waan je in de Gouden Eeuw en poseer voor niemand minder dan Rembrandt van Rijn en zijn wereldberoemde meesterwerk: De Nachtwacht. Kies je outfit en maak deel uit van de schutterscompagnie in een moderne 3d-bewerking van zijn tijdloze kunstwerk.

  Wie wil er nu niet door Vincent van Gogh op het witte doek vastgelegd worden? Betreed zijn atelier en neem je favoriete pose aan. Aan de hand van een green screen kun je deel uit maken van zijn beroemde schilderijen – kies een achtergond en maak je eigen unieke kunstwerk! Ook een 3-d creatie met Pablo Picasso in een van zijn werken behoort tot de mogelijkheden.

  Ga terug in de tijd en ontmoet de meester van het surrealisme: Salvador Dali en zijn ‘gesmolten’ klok – alles in verbluffend 3-d. Ten slotte heeft Mona Lisa‘s glimlach de wereld al ruim vijfhonderd jaar in zijn greep. Neem plaats naast Mona Lise en maak deel uit van het wereldberoemde meesterwerk van Leonardo da Vinci.

  Kijk hier voor meer informatie over Madame Tussauds Amsterdam.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *