• kwaku

Event Categorie: Festival/Feest/Evenement

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost staat iedere zomer vier weekenden lang in het teken van cultuur, muziek, dans, eten en drinken tijdens het Kwaku Summer Festival.

  Multicultureel feestje

  Kwaku Summer Festival is een van de grootste multiculturele festivals in Nederland en een van de grootste evenementen in Amsterdam, waar jaarlijks zo’n 300.000 bezoekers op afkomen. Het festival brengt culturen samen en zorgt voor een kleurrijk geheel van optredens, dans, film, muziek en natuurlijk voetbal.

  Smaken in overvloed

  Het grote aantal stalletjes met eten en drinken is een van de grote trekpleisters voor vele bezoekers. Hier bestel je de lekkerste exotische drankjes, Surinaamse spareribs, pittige Koreaanse taco’s en andere Aziatische, Afrikaanse, Caribische en Zuid-Amerikaanse gerechten.

  Roze Kwaku

  Op de laatste zondag in juli kleurt Kwaku roze. Roze Zondag staat bekend als een van de meest extravagante dagen van het Kwaku Summer Festival, waar LGBT en heteropubliek op af komt voor een multicultureel spektakel. Het mag dan ook geen verrassing heten dat het Roze Kwaku event deel uit maakt van de Amsterdam Gay Pride programmering.

  Bekijk de website van Kwaku Summer Festival voor kaarten (€5,- entree, €24,- voor passe-partout voor alle dagen) en meer informatie.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *