• Diemer-Harmonie

Event Categorie: Concert

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Op zondag 11 november om 14.00 uur speelt de Diemer Harmonie in Theater de Omval haar jaarlijkse Najaarsconcert, muzikaal gezien het hoogtepunt van het jaar. Tijdens dit concert laten de 45 leden van de harmonie en hun dirigent Vincent van den Bijlaard horen wat ze in huis hebben. Binnen het thema Drama en Romantiek worden originele werken voor harmonieorkest afgewisseld met bewerkingen van filmmuziek en lichte muziek.

  Op het programma staan werken als Also Sprach Zarathustra van Richard Strauss (dramatische openingsfanfare, een zonsopgang verbeeldend); Perhaps Love van John Denver en Plácido Domingo (geschreven door John Denver voor zijn vrouw op het moment dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde); West Side Story van Leonard Benstein, The Ludlows van James Horner (een soundtrack uit het romantische historische filmdrama Legends of the Fall) de Forrest Gump Suite van Alan Silvestri (uit het bekende romantische filmdrama, inclusief het hoofdthema ‘The Feather Song’) en Nino Rota’s Filmmusic in een arrangement van Marcel Peeters.

  De toegang voor het Najaarsconcert bedraagt € 10; kinderen tot 16 jaar gratis, 65+ € 8. Kaarten zijn te koop voor aanvang bij de zaal, maar als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u een reservering maken via penningmeester@diemerharmonie.nl.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *