• patty-brard

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer aan de keukentafel, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert. Samen met u! Haar verjaardag is de perfecte aanleiding om een -one woman power show- te maken waarin vele hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar verteld worden op komische maar ook ontroerende wijze. Het wordt een aaneenschakeling van verhalen van de Nederlandse Diva over belevenissen die zij nog nooit eerder deelde met het publiek. Liefdes, ingewikkelde familierelaties: geen onderwerp blijft onbesproken in deze show.

  Wat heeft men zich de afgelopen jaren massaal om Patty vermaakt, aan haar geërgerd, met haar meegevoeld, om haar verwonderd en misschien zelfs aan haar opgetrokken! U kan ervan vinden wat u wilt, maar La Brard staat nog volop in het leven en is zelfs nog op televisie te zien. Hoe dat kan? Naar eigen zeggen lacht de oude doos zich overal doorheen!

  De show Verhalen uit de Oude Doos zal vanaf maart 2020 door Nederland te zien zijn in diverse theaters. Het belooft een feestje te worden, zoals we van Patty gewend zijn: vol bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol! U bent van harte welkom!

  Kaartverkoop

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *