• peuterfestival
 • gonnie-en-gijsje
 • dikkie-dik

Event Categorie: Voorstelling

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Gonnie en Gijsje samen op stap
  Zondag 05 Januari 2020 om 09:30
  Zondag 05 Januari 2020 om 11:30
  €11.00 – €10.00
  Jeugd 2+

  Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

  Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Gaat u mee?

  Duur: 40 minuten

  Kaartverkoop: Voorstelling 9.30 uur

  Kaartverkoop: Voorstelling 11.30 uur

  Dikkie Dik en de Taart
  Zondag 05 Januari 2020 om 10:30
  €11.00 – €10.00
  Jeugd 2+

  Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek! Maar Dikkie Dik luistert niet…

  Dikkie Dik en de taart. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

  Duur: 35 minuten

  Kaartverkoop: Voorstelling 10.30 uur

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *