• Duke-op-het-Diemerplein-logo
 • Programma-Duke-op-het-Diemerplein-vriendenavond-JPG-002

Event Categorie: Concert

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
 • Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 is de derde editie van het culinaire evenement “Smakelijk Diemen” op het Diemerplein.  “Duke op het Diemerplein” zal dan op zondag haar lustrum vieren met veel muzikale verrassingen.

  In de korte tijd van haar bestaan heeft het jazzfestival “Duke op het Diemerplein” een belangrijke plaats veroverd in het culturele leven van Diemen. Hoofdsponsoren gemeente Diemen, winkeliersvereniging Diemerplein en talloze andere sponsoren en vrienden hebben het mogelijk gemaakt dat het festival kon uitgroeien tot een druk bezocht evenement met jazzmuziek op een hoog niveau.

  De onlangs opgerichte Vriendenclub Duke op het Diemerplein mag zich op een groeiende belangstelling verheugen. Om de band met vrienden en sponsoren te verstevigen komt er een Vriendenavond in Theater de Omval op woensdagavond 22 november.

  Optredens van: vrouwenkoor Voice Female, jazzorkest MDM, Ad Oud kwartet. Ellingtonkenner Louis Tavecchio gaat in op het belang van Duke Ellington.

  Wethouder Jeroen Klaasse opent deze vriendenavond om 20.00 uur.

  Het officiële deel van de avond eindigt om 22.00 uur waarna er diverse hapjes en drankjes worden geserveerd met wellicht een jamsessie met de aanwezige muzikanten. De zaal sluit om 24.00 uur.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *