• Amsterdamse Bos

  Het bos ligt vrijwel geheel in Amstelveen, maar wordt beheerd door Amsterdam. Je kunt er heerlijk wandelen en de flora en fauna bewonderen. In dit bos zijn veel leuke dingen om te doen: een klimpark, een geitenboerderij, je kan er zwemmen en er zijn verschillende sportverenigingen, zoals hockeyverenigingen en de roeibaan. Ook Lees meer [...]

 • Van Gogh Museum

  Het Van Gogh Museum heeft de grootste collectie kunstwerken van Vincent van Gogh in de wereld. De permanente collectie heeft meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en 800 brieven. Daarnaast presenteert het museum ook exposities over verschillende onderwerpen van de kunstgeschiedenis van de 19e eeuw.

 • AFAS Live

  AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall (HMH), is een concertzaal en evenementenhal, voornamelijk voor popconcerten. AFAS Live maakt haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. De locatie opende in 2001 haar deuren en biedt bezoekers een onvergetelijk avondje uit.

 • Tropenmuseum

  In het Tropenmuseum vind je de mooiste verhalen en voorwerpen van over de hele wereld. Je maakt er een reis door de tijd en de wereld maakt zo kennis met uiteenlopende culturen en het dagelijkse leven van mensen ver weg.

 • Maxis

  Maxis is een winkelcentrum in Muiden. Het heeft een ruim aanbod aan winkels en mogelijkheden om gezellig even bij te kletsen. Daarnaast is het gemakkelijk bereikbaar en kun je er gratis parkeren.

 • Amsterdam Arena

  De Amsterdam Arena is een multifunctioneel stadion. Het is de thuishaven van Ajax maar ook voor de Toppers die hier jaarlijks hun ‘Toppers in Concert’ reeks opvoeren. Daarnaast biedt de Amsterdam Arena ook podium voor diverse optredens en evenementen.

 • Ziggo Dome

  De Ziggo Dome staat voor een unieke live ervaring. Het is een concertlocatie die onderdak biedt aan grote nationale en internationale artiesten. Zo hebben hier al artiesten gestaan als Marco Borsato, Ed Sheeran en Pearl Jam.

 • RAI Amsterdam

  RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij zien het als vak om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Terugkomende events in de RAI zijn onder andere de Huishoudbeurs, Horecava en Aquatech Amsterdam.

 • Rijksmuseum

  Het Rijksmuseum in Amsterdam is één van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. In het Rijksmuseum kunnen bezoekers een chronologische reis maken door de collectie en het Lees meer [...]

 • ARTIS

  In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. ARTIS is de dierentuin van Amsterdam, en de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de Plantagebuurt. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag Lees meer [...]

 • Muiderslot

  Een echt middeleeuws kasteel aan de monding van de Vecht, op een steenworp afstand van Amsterdam. Het Muiderslot is het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland waar je de geschiedenis in het echt kan beleven.