Gisterenavond was het een gezellige drukte tijdens de netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen. Ondernemers, verenigingen, politieke partijen, sport en cultuur, ze waren allemaal vertegenwoordigd.
Wethouder Jeroen Klaasse legde deze avond nogmaals uit wat het belang en doel van onze citymarketing is, wat Daarom Diemen tot nu toe in de samenleving heeft bereikt en hij gaf een aantal voorbeelden van partners waarmee inmiddels een goede samenwerking tot stand is gekomen. Dit werd in een korte film ook nog eens op een overzichtelijke en leuke manier in beeld gebracht.

Daarna werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de Daarom Diemen Challenge. De gelukkigen zijn:

  • Allard Faas met “13 in Diemen”, een fotoreeks van 13-jarige pubers in Diemen die geëxposeerd wordt in de Pastorie.
  • Danielle en Danny Mica met “Diemo’s eendenrace”,  een nieuwe activiteit met water voor kinderen tijdens het Loswalfestival.
  • Sophie Tjebbes met een “filmavondenreeks Duurzaam Diemen”,  gratis toegankelijke filmavonden in de Omval inclusief een gezonde maaltijd met films die mooi en inspirerend zijn en zorgen voor bewustwording bij de bezoeker.

De aanmoedigingsprijs ging naar Chivani Henshuys met haar idee voor een Diemer Doe Dag, een evenement voor jong en oud met spel en sport, die zij samen met de buurtsportcoaches mag gaan organiseren.

Wij hopen dat de prijswinnaars met dit geldbedrag hun initiatief kunnen realiseren.

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen