Algemeen

Zoekt u een woning met een grote tuin, een garage of heeft u toch liever een appartement met balkon? Alles is mogelijk in Diemen, ook op het gebied van nieuwbouw. Diemen ontwikkelt zich de laatste jaren snel, doordat de ontwikkeling van Plantage De Sniep gestaag doorgaat en doordat er op

 

 

diverse plekken nieuwbouw plaatsvindt. Op dit moment zijn er drie grote nieuwbouwprojecten.

Deze projecten staan hieronder in meer detail beschreven.

Holland Park

In Diemen Zuid wordt een deel van een kantorengebied omgevormd tot de nieuwe, stedelijke woonwijk Holland Park, waar ruim 3.000 woningen komen. Holland Park wordt een sfeervolle woonwijk met grachten en een park. De ligging is zo goed als ideaal: Amsterdam naast de deur, vlakbij een eigen trein- en metrostation en met een goede

 

 

bereikbaarheid via de weg. Ook qua voorzieningen hoeft u niet ver te reizen. U kunt gebruik maken van de lokale voorzieningen op de Diemen Campus.
Meer informatie over de woningen en prijzen kunt u vinden op de website van Holland Park.

Plantage de Sniep

De nieuwe woonwijk Plantage de Sniep bestaat uit meer dan 1000 woningen, die worden uitgevoerd in een buitengewone kwaliteit: mooie ligging, hoog afwerkingniveau en stijlvolle architectuur. Tramlijn 9 verbindt u in korte tijd met het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik en wordt er veel aandacht besteedt aan groen en water.
Het is mogelijk om in deze mooie woonwijk uw eigen droomhuis te bouwen op een vrije kavel.
Kijk voor meer informatie over locatie, woningtypes en prijzen op de websites.

 

 

Naar verwachting start eind oktober de verkoop van 60 eengezins- woningen in Plantage de Sniep fase 10. In deze fase komen uiteen- lopende woningtypen, waarbij de woonoppervlakten liggen tussen 113 m² en 220 m². Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

Heeft u interesse in een woning in Plantage de Sniep? Schrijft u zich dan in via de website www.plantagedesniep.nl.