Algemeen

Zoekt u een woning met een grote tuin, een garage of heeft u toch liever een appartement met balkon? Alles is mogelijk in Diemen, ook op het gebied van nieuwbouw. Diemen ontwikkelt zich de laatste jaren snel, doordat diverse plekken nieuwbouw plaatsvindt.

Holland Park

Holland Park is een eigentijdse woonwijk met een stadse sfeer. De Diemense wijk bestaat uit een centraal park met daaromheen vier buurten die elk een eigen karakter hebben. In Holland Park vind je straks circa 6.000 woningen in allerlei categorieën en prijsklassen, fijne voorzieningen en sfeervolle plekken om elkaar binnen en buiten te ontmoeten.

Holland Park ligt dicht bij het dorpshart van Diemen én bij de binnenstad van
Amsterdam en is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Een trein- en metrostation liggen op korte loopafstand en brengen je snel de stad in, of juist naar de natuur van het Groene Hart.

Op dit moment zijn twee van de vier buurten van Holland Park voor het grootste deel af. Park Valley en Holland Park Zuid worden de komende jaren in fases verder ontwikkeld. In beide buurten komt een goede mix aan koopwoningen, middeldure huur- en sociale huurwoningen. Zo is er voor elk wat wils en wordt Holland Park een echte gemengde stadswijk.

Meer informatie over de wijk in ontwikkeling en linkjes naar het actuele aanbod vindt u op Holland Park Diemen.