Wie bedenkt een naam voor het clubgebouw op het Van Markenplantsoen?

Stichting Welzijn Diemen gaat het gebouw met ingang van december beheren. De officiële opening zal op 23 december plaatsvinden. Het gebouw zal gebruikt worden voor onder andere activiteiten van de buurtsportcoaches.

De buurtsportcoaches Dionne Tool en Rens Wit organiseren diverse activiteiten voor kinderen en tieners op het Van Markenplantsoen. Die activiteiten worden druk bezocht. Daarnaast zal het gebouw te huur zijn voor bewoners en verenigingen om er kleine activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld kaartavonden, workshops e.d.

SWD roept de hulp in van alle inwoners van Diemen (jong en oud) op om een toepasselijke naam voor het gebouw te bedenken. Het moet een naam zijn waarin tot uiting komt dat het een gebouw is voor alle buurtbewoners. De naam moet goed uit te spreken zijn in het Nederlands en geen vreemde/onbedoelde betekenis hebben.

Inzendingen kunnen tot uiterlijk 17 november gemaild worden naar d.tool@welzijndiemen.nl.

Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen. De winnaar krijgt naast een mooie prijs ook en mag samen met wethouder Jeroen Klaasse het naambord van het gebouw onthullen.

 

 

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen