Nu de coronamaatregelen zijn afgeschaald, kunnen we na twee jaar weer met elkaar de vrijheid vieren in Nederland. Juist nu de vrijheid in een ander Europees land, Oekraïne, letterlijk en figuurlijk onder vuur ligt, is het belangrijk om stil te staan bij het belang van vrijheid. Burgemeester Erik Boog wil daarom dit jaar op 5 mei weer een Vrijheidsmaaltijd organiseren in de vorm van een lunch op het Diemerplein voor alle inwoners van Diemen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons dit jaar willen helpen bij het koken en organiseren en we hebben ook mensen nodig voor de op- en afbouw op het Diemerplein. We hopen dat iedereen zin heeft om met elkaar de handen uit de mouwen te steken om de Vrijheidsmaaltijd weer tot een succes te maken. Wilt u zich hiervoor aanmelden dan kunt u tot uiterlijk 31 maart 2022 een mail sturen naar info@daaromdiemen.nl

Heeft u leuke buren, familie, collega’s, vrienden of bent u lid van een vereniging of organisatie, maak iedereen om u heen enthousiast om een handje te helpen of om gezellig mee te eten op 5 mei!

 

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen