Afgelopen donderdag 5 mei werd de Vrijheidsmaaltijd, na twee jaar afwezigheid, weer georganiseerd op het Diemerplein.

Ondanks dat de aanmeldingen langzaam op gang  kwamen was het een gezellige drukte. Op de dag zelf kwamen er nog spontaan mensen langslopen die ook graag wilde mee eten. En dat kon gelukkig!

De Vrijheidslunch werd ingeluid door de Ritmo Percussion Brassband die met hun trommels de aandacht wisten te trekken.

Martin Williams was deze middag onze host en dat deed hij op zijn eigen wijze, vol enthousiasme. Dat hij ook zanger is, kwam goed uit dus hij zong tussendoor wat gezellige nummers.

Verder was er een optreden van Yes-R, Joop Tertaas en de EDOG, die nummers zongen van hun komende musicalvoorstelling in de sporthal Diemen.

Ook de kinderburgemeester Eva Noltes en de kinderraadsleden Teodora en Julia lazen een mooi gedicht voor.

De Complimentenmeisjes hebben gedurende de hele Vrijheidslunch zoveel mogelijk gasten verrast met een mooi persoonlijk compliment.

Het belangrijkste van alles waren de vrijwilligers die zich hebben ingezet om deze Vrijheidsmaaltijd tot een succes te maken.

Onze dank gaat dan ook uit naar alle bewoners die heerlijke gerechten hebben gekookt en de vrijwilligers die hebben geholpen bij de op- en afbouw en het versieren van het Diemerplein.

Verder zorgden Zonnenschijn A.V. en show techniek en RNentertainment zoals elk jaar voor het geluid en het meubilair.

Jumbo Diemen Zuid, Jumbo Diemen Noord, Albert Heijn, Mooi by Rick!, Mark’s Party & Catering! Febo, Heimering groente & fruit (markt) en de Pasta fabriek sponsorden producten voor de Vrijheidsmaaltijd.

 

 

diemen
Author: diemen

adviseur citymarketing gemeente Diemen