Wie wordt de Diemense Onderneming van het jaar?

Tijdens de Daarom Diemen Netwerkbijeenkomst op 15 mei 2024 wordt de Diemense onderneming van het jaar bekendgemaakt.

Iedereen kan zijn/haar favoriete Diemense onderneming opgeven via het aanmeldformulier tot uiterlijk 22 april 2024.

Laat nu weten wie jouw favoriete Diemense onderneming is en maak kans op een Diemerplein-cadeaubon van 50 euro.

Je mag ook je eigen orderneming opgeven.

VUL HET AANMELDFORMULIER HIERONDER IN

Formulier Ondernemer van het Jaar

Diemen zet ondernemers in het zonnetje (2022)

De ‘Dag van de Ondernemer‘ is een moment in het jaar waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Ben jij een ondernemer of ken jij een ondernemer die op de ‘Dag van De Ondernemer’ op 18 november in het zonnetje gezet wil worden?

Meld je dan aan vóór 15 november via deze link.

Uit de volledig ingevulde formulieren loten we minimaal 10 ondernemers die we op 18 november verrassen.

Er zijn twee voorwaarden:

1) de ondernemer moet gevestigd of woonachtig zijn in Diemen.
2) Er moet een KvK-inschrijving zijn.

Algemeen

In Diemen kunt u heel goed uw eigen bedrijf vestigen of werk vinden. Diemen telt ongeveer 25.000 fulltime en parttime banen in de private sector en ongeveer 4.000 banen in de non-profit sector.
De gemeente Diemen koestert haar bedrijfsleven en wil samen met hen werken aan verbetering van het ondernemersklimaat. De bedrijfscontactpersoon onderhoudt daartoe goede contacten

met bedrijven, de ondernemersvereniging Ondernemend Diemen, de winkeliersverenigingen en andere ondernemersnetwerken.
De ondernemersvereniging Ondernemend Diemen wil ondernemers bijeenbrengen, de samenwerking versterken en collectieve belangen behartigen. De vereniging is voor alle ondernemers in Diemen, van grote bedrijven tot winkeliers tot zzp-ers.

Locaties

Diemen heeft drie bedrijventerreinen: De Sniep, Stammerdijk en Verrijn Stuart. Daarnaast is er het kantorengebied Bergwijkpark. Op het bedrijventerrein Verrijn Stuart zijn ruim 180 bedrijven gevestigd. Het type bedrijven loopt uiteen: van industrie, facilitaire diensten, groothandel en transport tot de creatieve sector.
Stammerdijk en De Sniep zijn naast elkaar gelegen bedrijventerreinen met ongeveer 100 gevestigde bedrijven. Op De Sniep is een deel bestemd voor

grotere detailhandelsvestigingen zoals bouwmarkten of winkels voor wooninrichting.
Bergwijkpark is een kantorenlocatie gelegen in Diemen Zuid. Het is een hoogwaardig gebied met veel (hoofd)kantoren van bedrijven in de commerciële dienstverlening , die ook internationaal actief zijn. Tevens is er een hotel gevestigd.

Ondernemersorganisaties

De lokale bedrijvenvereniging Ondernemend Diemen wil een platform zijn voor alle bedrijven en ondernemers in Diemen. Doel is het bieden van een zakelijk netwerk en collectieve belangenbehartiging. Ondernemend Diemen onderhoudt nauwe contacten met de gemeente en andere overheidsinstanties.

Naast de ondernemersvereniging telt Diemen nog een aantal formele en informele netwerken van ondernemers, van de winkeliersverenging tot een LinkedIn-groep.